Medarbejdere

You Are Here: Home / Vores historie / Medarbejdere
Dette er Leif Hansen, vores kompetente medarbejder med styr på alt til Husqvarna plænerobotter

Leif Hansen

Elektriker

Leif blev ansat på vores værksted i 2015 med ansvar for vores automowere. Leif er uddannet Elektriker og har derfor en god indsigt i alt det elektriske ifbm. robotterne. Leif er gift med Ilse og har voksne børn der er flyttet hjemmefra.

René Mathiesen

Have/park mekaniker

René blev ansat på vores service værksted i 2016. Han kommer fra en lign. stilling i branchen og har mange års erfaring med reparation samt service af have/park maskiner. René bor i Nordborg og er glad for at arbejde.

Johnny Kampmann

Reservedelsekspedient

Johnny blev ansat som reservedelsekspedient i butikken i 2016. Han har mange års erfaring med at sælge reservedele og selvom han ikke før har været i branchen har han før arbejdet med nogle af de samme varenumre.

Robert Andersen

Mekaniker.

Robert blev ansat hos os i sommeren 2018. Robert er uddannet mekaniker hos VW og har arbejdet med biler i mange år. Han var dog klar på at prøve noget nyt og er nu mekaniker på vores værksted. Robert bor i Asserbalde med sin kone og deres lille pige.

Lars Malle

Ejer/mekaniker/sælger

Lars er indehaver af firmaet og har således mange kasketter på i løbet af dagen. Lars er uddannet mekaniker og har trådt sine barnsben i forretningen. Han står primært for at styre butikken og er altid klar til en snak med sine kunder. Lars har været en aktiv del af firmaet hele sit liv og overtog det fra Ruth Malle tilbage i 2005.

Ulkebøl Plæneklipperservice Husqvarna

Stine Petersen

Bogholder

Stine har været ansat som bogholder siden 2015. Hun klarer alt det praktiske omkring computeren og er således også ansvarlig for vores facebook- samt hjemmeside. Stine bor privat sammen med Lars og de har sammen hunden Cille, som også er at finde i butikken hver dag.